Şehit Halil Akkoç Anaokulu


Vizyon: • Geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımızın yapıcı, yaratıcı, mutlu ve kendine olan güveni sonsuz bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. • Okulumuzda anne babaların okul öncesi eğitim dönemindeki sürece eğilimlerini ve eğitimlerini sürekli kılmak. • Çağ nüfusu çocuklarda okul olarak tercih edilen bir kurum olmak. • GÜNÜMÜZÜN MUTLU, GELECEĞİN BAŞARILI BİREYLERİNİ YETİŞTİRMEK BİZİM İŞİMİZ

Misyon: • Çocuklarımızın yaparak, yaşayarak eğitimlerini sağlamak. • Eğitimcilerin bilimi ve aklı kullanarak uygun eğitim ortamları oluşturarak, sürekli eğitim anlayışı ile çocuklarımızı milli kültür ve ahlak anlayışı içinde ilköğretime ve hayata hazırlamak. • Okul öncesi eğitimin öneminin kavratılması, yaygınlaştırılması sağlamak, çocukların gelişiminde ailelere rehberlikte etkin olarak ve sürekli işbirliği yaparak kalitenin artmasında varlığımızı ortaya çıkarmak için varız.

Başarılar: Okulum Temiz Belgesi e Twinning Okulu STEM School Label Ulusal Kalite Etiketi Avrupa Kalite Etiketi

Saatler: 09:00-14:00
Isınma: KALORİFER(DOĞALGAZ)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SERVİS YOKTUR
Sportif Etkinlikler: Beslenme Dostu Okul projesi çerçevesinde spor faaliyetleri sürdürülmektedir. Her yıl bisiklet sürüyorum etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e Twinning Eğitimde İyi Örnekler Ulusal Resim Yarışmaları
Diğer Hususlar: Okul-Aile iş birliği çerçevesinde atölye çalışmaları yapılmaktadır. Atık Pil Toplama Kardeş Okul Uygulamaları

Telefon - (388) 223 04 60

Belgegeçer - (388) 223 0460

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehithalilakkocanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şehit Halil Akkoç Anaokulu Müdürlüğü Saltuk Mahallesi Yavuz Sultan Selim Cad. 279 Sok. No 12 51700 Bor/NİĞDE

Öğretmen :7
Öğrenci :108
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1008
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ BOR VE NİĞDE ARASINDA YENİ YERLEŞME ALANI TOKİ TOPLU KONUTLARI 279 SOKAK NO:12 ŞEHİT RAMAZAN KONUŞ İLKOKULU-ORTAOKULU DOĞUSUNA-ŞEHİT BORA ÇELİK ANADOLU LİSESİ KUZEYDOĞUSUNDA YER ALMAKTADIR.PARK ALANI BATISINDA SAĞLIK MERKEZİ KUZEY İNDE YER ALMAKTADIR.

Adres - Şehit Halil Akkoç Anaokulu Müdürlüğü Saltuk Mahallesi Yavuz Sultan Selim Cad. 279 Sok. No 12 51700 Bor/NİĞDE

Ulaşım ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 8 KM İLÇE MERKEZİNE 6 KM